Kom jij ons
team versterken?

Wij hebben op dit moment geen openstaande vacatures.

Adviseur Binnendienst

Team Zakelijke verzekeringen (28 – 32 uur)

Functieomschrijving:

Als adviseur binnendienst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van onze zakelijke relaties. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze relaties bij vragen en werkt nauw samen met je collega’s. Je hebt een sterke commerciële drive, maar bent in de eerste plaats adviseur en partner van onze relaties.

Meewerkend Officemanager

Team Particuliere verzekeringen (24-32 uur)

Functieomschrijving:

Als meewerkend officemanager heb je een afwisselende rol. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de dagelijkse operationele taken op kantoor, anderzijds neem je actief deel aan de taken van het binnendienstteam Particulier.

Wij zijn een onafhankelijk advieskantoor in financiële dienstverlening. Wij zijn specialist in risicomanagement, verzekeringen, hypotheken en financieel advies. Ons team bestaat op dit moment uit 17 enthousiaste en unieke collega’s.

Je kiest voor een professionele organisatie waarbij persoonlijke aandacht, individueel advies en zekerheid voorop staan. Wij kennen veel van onze klanten persoonlijk. Het is iets dat bijdraagt aan structureel beter advies.

Ben je enthousiast over ons bedrijf? 

Stuur ons dan een open sollicitatie.

Je kan bellen met Leonie van der Ploeg (06-10134259) of klik op de button.