Er is veel te vertellen over Poel Financiële Diensten, maar één ding komt overal in terug. Mensen staan centraal bij ons. Onze klanten, onze medewerkers en het is ook terug te zien in de keuzes die we maken bij sponsoring en onze andere MVO activiteiten.

Dat is natuurlijk niet meer dan logisch. Advies is mensenwerk, dus staan onze adviseurs voor iedereen klaar. Onze adviseurs krijgen de tijd om onze relaties compleet en helder te adviseren en te bouwen aan langdurige klantrelaties. Dat is fijn voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers.

We hebben een duidelijke keuze gemaakt voor compleet financieel advies. Alle disciplines binnen de financiële dienstverlening zijn bij ons vertegenwoordigd. Het is onze ambitie om iedere klant inzicht te geven in zijn of haar financiële situatie, want pas als je dat hebt, kun je verstandige keuzes maken. Voor nu en in de toekomst.

De diversiteit aan diensten zie je terug in de samenstelling van ons team. Met een team van 16 collega’s in de leeftijd van 20 tot 60 staan we dagelijks klaar voor onze klanten. En niet alleen voor klanten ook voor elkaar, samen een stapje extra als dat nodig is, maar ook voor het oplossen van problemen, delen van kennis en ervaringen.

Als werkgevers zijn wij onderdeel van dit team. De lijnen zijn kort en we zitten met z’n allen aan tafel voor het uitwerken van ideeën en het maken van beslissingen op het gebied van processen en software. Op deze manier kunnen we problemen snel oplossen en direct aan de slag met mooie plannen.

We zorgen voor een veilige werkomgeving, met voldoende uitdaging, waarin professionaliteit en gezelligheid hand in hand gaan. De balans tussen werk en prive ligt voor iedere medewerker anders. Hierin zijn we flexibel en denken graag mee. We bieden de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

Vincent Poel en Leonie van der Ploeg

En dan kijken we ook nog verder dan onze klanten en medewerkers. Met sponsoring willen we graag een bijdrage leveren aan de sportende jeugd. Verenigingen hebben het geld hard nodig om sport betaalbaar te maken voor de jeugd. Een bijzondere plek neem Rugbyclub Waterland hierin. Vincent Poel is als oud-speler extra betrokken bij deze club. Voor 2023 staan er ook weer nieuwe plannen klaar.

Op het gebied van verduurzaming hebben we in de afgelopen 10 jaar grote stappen gemaakt. Ons kantoor is 8 jaar geleden verbouwd en hierbij hebben we kritisch gekeken naar gebruik van materialen. Op het dak liggen zonnepanelen, een bewuste keus maar met de kennis van nu is de opbrengst nog groter dan verwacht. Maar verduurzamen is nooit klaar, onze aandacht ligt nu bij het terugdringen van het verbruik van materialen.