Ben je op zoek naar een uitdagende functie waarin de klant centraal staat? Lees dan nu verder! We stellen ons graag aan je voor.

Wij zijn een onafhankelijk advieskantoor in financiële dienstverlening. Wij zijn specialist in risicomanagement, verzekeringen, hypotheken en financieel advies. Kies je voor ons dan kies je voor een professionele organisatie waarbij persoonlijke aandacht, individueel advies en zekerheid voorop staan. Wij kennen veel van onze klanten persoonlijk. Het is iets dat bijdraagt aan structureel beter advies.

We hebben een duidelijke keuze gemaakt voor compleet financieel advies. Alle disciplines binnen de financiële dienstverlening zijn bij ons vertegenwoordigd. Het is onze ambitie om iedere klant inzicht te geven in zijn of haar financiële situatie, want pas als je dat hebt, kun je verstandige keuzes maken. Voor nu en in de toekomst.

In 2023 hebben we veel nieuwe relaties mogen verwelkomen, het is dus tijd om ons team uit te breiden. Op dit moment bestaat ons team uit 12 enthousiaste en unieke collega’s én onze kantoorhond PEER. Met dit team staan we dagelijks klaar voor onze klanten, we zetten een stapje extra als dat nodig is en samen met collega’s lossen we problemen op en delen we kennis en ervaring.

Als werkgevers zijn wij onderdeel van dit team. De lijnen zijn kort en we zitten met z’n allen aan tafel voor het uitwerken van ideeën en het maken van beslissingen op het gebied van processen en software. Op deze manier kunnen we problemen snel oplossen en direct aan de slag met mooie plannen.

We zorgen voor een veilige werkomgeving, met voldoende uitdaging, waarin professionaliteit en gezelligheid hand in hand gaan. De balans tussen werk en prive ligt voor iedere medewerker anders. Hierin zijn we flexibel en denken graag mee. We bieden de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

Vincent Poel en Leonie van der Ploeg

Met sponsoring willen we graag een bijdrage leveren aan de sportende jeugd. Verenigingen hebben het geld hard nodig om sport betaalbaar te maken voor de jeugd. Een bijzondere plek neemt Rugbyclub Waterland hier in. Vincent Poel is als oud-speler extra betrokken bij deze club. Voor 2024 staan er ook weer nieuwe plannen klaar.

Op het gebied van verduurzaming hebben we in de afgelopen 10 jaar grote stappen gemaakt. Ons kantoor is 9 jaar geleden verbouwd en hierbij hebben we kritisch gekeken naar gebruik van materialen. Op het dak liggen zonnepanelen en onze buitendienst adviseurs rijden een elektrische auto. Maar verduurzamen is nooit klaar, onze aandacht ligt nu bij het terugdringen van het verbruik van materialen.